Ki hallott már a logischoolról?
Szar!
Egy nagy ámítás!
Ha igazából akarsz programozni, akkor elősször a HTML-nek, majd a Visual Basicnek nézz utána. Az már kezdőknek is igazi programozási élményt nyújt.
# 1/1 Időpont tegnap 23:56
A HTML nem programozás, és aki programozni akar az ne HTML-el kezdje, mert semmi köze a kettőnek egymáshoz. Visual Basic még esetleg, de az is inkább nem...
Kérdező:
A Logiscoolt nem ismerem annyira, honlapjukat nézve ez azért megbökte a csőrömet:
"A kurzusok díját havonta átutalással vagy bankszámlánkra történő befizetéssel, az adott hónap első órájáig kérjük befizetni." - Hmm... És ha banki szünnap? Meg első órájáig? Rá se teszi a bank az összeget éjjel... Tudom, hogy apróság, csak ez nekem fura. Elvileg ez egy komoly cég, ez viszont egy teljesen komolytalan kérés...
Nekem nem sok dolog derült ki a honlapról, de ha közel van és nem fáj a havi 12 ezer, akkor egy hónap próba után majd meglátod érdemes-e folytatni. Ha van szabadon látogatható bemutatóóra, ez lenne az igazi. 1500 Ft nem sok egy óráért, ha az jó.
"az adott hónap első órájáig kérjük befizetni": az első óra nem január 1. 1:00-t jelenti, hanem az első tanórát a hónapban :D :D
# 3/3 Időpont ma 14:21
Pedig hajnali kettőkor még csak ez volt az egyetlen logikus értelme. De most, hogy így mondod... :-D
Na hogy döntöttél?
Én a Logiscool-ban oktatok. Ha van kérdés, írj bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!