3D Játékhoz milyen programozási nyelv lenne a legalkalmasabb? (több lent)
Figyelt kérdés
Heló!
Kezdő vagyok, jelenleg is tanulom a programozást, de van egy jó ötletem és szeretném megvalósítani, a játékot 3D-sre szeretném megcsinálni. A másik kérdésem, hogy kb mennyiért lehetne egy programozó (csapattal v 1-el) megíratni az elképzeléseim alapján a játékot? Igen nagy területen játszódna, csak Multiplayer lenne és 1 global szerver.
2014. dec. 22. 16:29
11/11 anonim válasza:
Ha azt sem tudod milyen programozási nyelv lenne a legcélszerübb akkor nem sok jövőt látok a dologban. Illetve a jogdijjakat azelőtt le kell tenni az asztalra még mielőtt munkába fognátok, a StarWars esetében szerintem ezek több millió dollárnak értendőek (főleg most hogy jön az új rész). Időt ugyan nem kérdeztél viszont egy profi csapat számára is legalább 1-1,5 év lenne megcsinálni, profi csapaton értek úgy 40embert. Nem tudom milyen szervered van viszont majdnem teljes biztonsággal ki merem jelenteni hogy az nem elég az is egy megfelelő játékszolgáltatásnál milliós forint összeg. Piacnak nem tudom mennyire megfelelő az orosz a mostani gelyzetet látva, én egy nagy kaliberű dologgal nyugat felé nyitnák ahol hajlandóak költeni is a játékra. Összegezve: Qva sok időbe, pénzbe, energiába, tudásba kerül és lehet ki sem fizetődik de remélem nincs igazam és megcsinálod és milliárdos leszel belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!