Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van más megoldás Excel automat...

Van más megoldás Excel automatikus mentése helyett?

Figyelt kérdés

Az excelnek van egy automatikus mentés funkciója, ami 10 percenként ment, de mikor nagyon kellene dolgozni, akkor elég zavaró, hogy 5-8 másodpercre megáll a gép és nem lehet hozzászólni sem.

Van erre valami megoldás, hogy ezt észrevétlenül csinálja, esetleg írni kellene rá egy külön mentés gombot, ami 1 kattintásra kiírja egy txt fájlba az adatokat?

2014. dec. 17. 05:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Most lehet hihetetlenül fog hangzani, de van olyan funkciója amivel egy kattintásra kiírja az adatokat. Igaz, nem txt-be, de miért is tenné, mikor azzal egy csomó információ (pl függvények) elvesznének.

A mentés gombot már próbáltad? :)

Ctrl + S billentyűkombináció is azt csinálja, sőt szerintem a menüsáv is szerkeszthető és ki lehet oda rakni...

2014. dec. 17. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és a beállításokból kikapcsolható az automatikus mentés...
2014. dec. 17. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Most nem tudom megnézni, de valahol azt is be lehet állítani, hogy hogyan mentse. Tehát hogy ne a teljes fájlt mentse, hanem csak a változásokat, ami gyorsabb. Mondjuk ezt általában ki szokták kapcsolni, mert a mentett fájl egyre nagyobb és zanzább lesz, de gyorsnak gyors.
2014. dec. 17. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van egy mentés gomb a panelen, de az is ugyanúgy pár másodpercbe telik mire kimenti az adatokat.
2014. dec. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!