Van más megoldás Excel automatikus mentése helyett?
Figyelt kérdés
Az excelnek van egy automatikus mentés funkciója, ami 10 percenként ment, de mikor nagyon kellene dolgozni, akkor elég zavaró, hogy 5-8 másodpercre megáll a gép és nem lehet hozzászólni sem.
Van erre valami megoldás, hogy ezt észrevétlenül csinálja, esetleg írni kellene rá egy külön mentés gombot, ami 1 kattintásra kiírja egy txt fájlba az adatokat?
2014. dec. 17. 05:02
1/4 anonim válasza:
Most lehet hihetetlenül fog hangzani, de van olyan funkciója amivel egy kattintásra kiírja az adatokat. Igaz, nem txt-be, de miért is tenné, mikor azzal egy csomó információ (pl függvények) elvesznének.
A mentés gombot már próbáltad? :)
Ctrl + S billentyűkombináció is azt csinálja, sőt szerintem a menüsáv is szerkeszthető és ki lehet oda rakni...
2/4 anonim válasza:
Ja és a beállításokból kikapcsolható az automatikus mentés...
3/4 anonim válasza:
Most nem tudom megnézni, de valahol azt is be lehet állítani, hogy hogyan mentse. Tehát hogy ne a teljes fájlt mentse, hanem csak a változásokat, ami gyorsabb. Mondjuk ezt általában ki szokták kapcsolni, mert a mentett fájl egyre nagyobb és zanzább lesz, de gyorsnak gyors.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van egy mentés gomb a panelen, de az is ugyanúgy pár másodpercbe telik mire kimenti az adatokat.
2014. dec. 19. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!