Mi ez a kétségbeesett próbálkozás?
Azt vettem észre, hogy az USÁ-ban most erőltetett próbálkozások vannak annak érdekében, hogy ideje korán megszerettessék a gyerekekkel a programozást.
Ennek nem az az oka, hogy a egyre több a kínai és az indiai fejlesztő az USÁ-ban és nem akarják, hogy ellepjék őket?
De ha ez így van akkor miért nem gátolják meg őket, hogy az USÁ-ban tanuljanak?
> miért nem gátolják meg őket, hogy az USÁ-ban tanuljanak?
Mert az mocsokság + amúgy is értelmetlen, nem csak USÁban lehet programozást tanulni.
Na de kérlek, nem véletlenül mennek az USÁ_ba tanulni. Rengeteg pénz és technológia áll rendelkezésre.
Amúgy nem most kellene meggátolni, hanem már 2000-ben meg kellett volna gátolni ezt szerintem.
Szerinted honnan van ennyi kínai mobilgyártó, meg chip gyártó cég? A tudás többségét az Egyesült Államokban szerezték szerintem.
Onnan van ennyi távolkeleti cég, hogy olcsóbban dolgoznak, mint tőlük nyugatabbra bárki, úgyhogy a sóher nyugati ott szerelteti össze a cuccait, mert ívesen leszarja a saját országa gazdaságát. Az meg nem túl meglepő, hogy ha már 40 éve kína szállít a fél világnak, akkor elsajátítanak ezt-azt(aki egy kicsit is képben van a múlt század történelmével, az annyira nem lepődik meg ezen, japánnal is ugyanez volt a helyzet).
Az indiai programozók után a világon sehol nem kapkodnak, a legtöbb kontár, csak épp rohadt olcsón dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!