Az normális, hogy a munka nagy része azzal telik, hogy mit rontottam el?
Tanulom magamnak a dolgokat, de egyszerűen katasztrófa ,hogy az időm-nek kb csak a 20%-ban haladok ténylegesen. A többiben bug vadászat, guglizás hogy mi a fenéért nem működik valami..stb.
Most volt például egy 3órás codeigniteres szenvedésem(pedig úgy terveztem ,hogy 10 perc alatt kész ,mert maga a kód kb 8 sor) , hogy miért nem akar működni valami, de csak az ezredik google találat tudott segíteni.
Szerintem normális, főleg a tanulási szakaszban (ha nem könyv szerint haladsz lineárisan). Lassacskán bele fogsz jönni, egyrészt találkozol a problémával (és ha órákat ölsz bele akkor megjegyzed jóideig), másrészt a helyes kulcsszavakat is megtalálod.
Főleg ha több dologgal foglalkozom egymás után akkor szembetűnő ez, amikor ezer apró hülyeségre rákeresek óránként. 1-2 találatból visszaidézem a szükséges infót, de a fejembe csak a kulcsszavak férnek nem n nyelv szintaxisa.
Persze, normális :)
Aztán majd idővel eljutsz oda, hogy órákig, sőt, napokig tudsz kódolni, és maximum egy elgépelés miatt nem fut a progi :)
De ez évek gyakorlata. Tanuláskor teljesen normális, és igazából a saját hibáid megtalálásából és kijavításából is rengeteget tanulsz - majd később rájössz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!