Regisztrációt szeretnék készíteni egy weblaphoz, de a regisztracio. Php ezt írja ki:?
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home/u180325147/public_html/u180325147/public_html/regisztracio.php on line 13
A bejelentkezés2.php pedig ezt:
Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO in /home/u180325147/public_html/u180325147/public_html/Bejelentkezes2.php on line 28
Valaki meg tudja mondani mi a baj vele?
> Eddig 1 db hasznos válasz nem volt.
Furcsa, pedig Tengor kolléga mintha kijavította volna az egyik hibát. Én meg egy olyan (2 helyen is előforduló) hibát javítottam ki, ami csak később derült volna ki.
Ezen felül ajánlottuk, hogy tanulhatnál esetleg, hogy magad is meg tudd oldani ezeket a problémákat.
Ha neked ez nem volt hasznos, akkor szerintem itt le is zárhatjuk ezt a topikot, te pedig elfelejtheted mind a regisztrációs cuccost, mind a GyakoriKérdések oldalt.
10/16 Kösz, ez most már jó, csak ezt írja ki:
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/u180325147/public_html/u180325147/public_html/Bejelentkezes2.php on line 30
Figyelj! Ez így nem fog menni. Mi írjuk a programot, vagy te? Ha nem tudod önállóan értelmezni a hibaüzeneteket, akkor nem tudsz önállóan programozni, tehát akkor nem te programozol.
Ha szükséged van egy bejelentkező oldalra, akkor bízz meg vele valakit, akinek vannak referenciái. Ha erre nem telik, akkor tanulj meg programozni.
Utoljára: die (A felhasználónév vagy a jelszó nem megfelelő!); < ez rossz, mert nem használtál "" annak jelölésére, hogy az ott egy string.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!