Mégis mit csináljak?
Úgy érzem, már nem találom helyemet a szakmában.
2-3 éve kezdtem el C#-t tanulni, összesen 1 éve pedig webrogramozást kezdtem el tanulni. 16 éves vagyok, 10. osztályos, s rá kellett jönnöm, fogy fingom sincs az egészhez. Igazából webprogramozó szerettem volna lenni, de ahogy látom, rengetegen alig élnek meg még abból is.. akkor most mit és hogyan?
Pont most voltam egy az iskola által rendezett "versenyen" (avagy tehetségkutatón), programozás témában, mindenféle algoritmizálós dologgal vegyítve, amiből semmit sem értettem.. ott gondolkodtam el igazán azon, hogy ez nem nekem való, és sehol sem tartok..
De máshoz nem értek, csak ehhez nagyjából.. össze vagyok zavarodva.
Hiába tudok legyártani egy komplett dinamikus, reszponzív, jó kinézettel rendelkező oldalt, ha épp semmit nem érek vele. C#-ből is csak az alapokat tudom.
Pedig sokan még ennyit sem tudnak, de tudom hogy ez nagyon kevés és semmit nem érek vele.
Hiába írom le 20x hogy kevésnek érzem magam, meg stb., akkor sem lesz több mondanivalója az írásomnak.
Mit csináljak, milyen úton haladjak tovább?
1) Csúcson mindig van hely.
2) Mai rohanó világban a solo webprogramozó tényleg nem életképes.
3) El kell döntened, hogy Black-End vagy Front-End fejlesztő akarsz lenni. Mindkettőhöz más módszertan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!