Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java-nak van jövője?

Java-nak van jövője?

Figyelt kérdés

Hello mindenki!

Most kezdtem el azon tanakodni, hogy a Java és a C# nyelvek közül valamelyiket szívesen megtanulnám.

Viszont azt hallom, hogy a Microsoft az jól fejleszti a C#-ot meg minden, de a Java-val mi van? Azt is fejlesztik annyira ( gyorsan / jól ) mint a C#-ot?

2014. okt. 27. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Folyamatosan frissítik a Java-t persze, nemrég kerültek be a lambda függvények. És az Androidnak köszönhetően szerintem egy darabig van hátszele.
2014. okt. 27. 18:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Véleményed szerint melyik marad tovább életben?
2014. okt. 27. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alapon sose vágj bele a informatikába. Bármikor jöhet valami új, más, népszerű. Ha valaha "meg is hal" egy nyelv, az nem másodpercek alatt megy végbe. Figyelni kell a változásokat, a híreket és tanulni tanulni tanulni folyamatosan, és akkor mindegy, hogy annó Java-ban vagy C#-ban kezdtél el programozni...
2014. okt. 27. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

> Véleményed szerint melyik marad tovább életben?

Annyi ideig szerintem biztos, hogy érdemes legyen megtanulni, ha tetszik és érdekel a nyelv. Sok helyen használják és rengeteg álláshirdetés van.

Egyébként egyetértek #3-al.

2014. okt. 27. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Elég nehezen halnak ki a nyelvek a programozásban, különösen a több millió soros programok miatt. Úgyhogy Java lesz majd akkor is, amikor befejezed a sulit.
2014. okt. 27. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha megtanulsz programozni, akkor a nyelvváltás nem probléma. Utána kell nézni persze, de egy programozó el tud dolgozni minimális utánanézés után c++ után akár javában, sőt, akár PHP-ben is. A programozásban a JÓ logikát elsajátítani a nehéz. A nyelv már csak egy eszköz.
2014. okt. 27. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

"

Van jövője a kalapácsnak?

Most kezdtem el azon tanakodni, hogy a szög és a csavarok közül valamelyiket szívesen behúznám/beverném.

Viszont azt hallom, hogy a csavargyár az jól fejleszti a csavarokat, van is sokféle meg minden, de a szöghúzó gyárral mi van? Azt is fejlesztik annyira ( gyorsan / jól ) mint a csavarokat?

"

2014. okt. 28. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Véleményed szerint melyik marad tovább életben? A csavar vagy a szög?
2014. okt. 28. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk jobban tetszik egy benzines-dízeles-elektromos autó hasonlat.
2014. okt. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!