Valakit érdekel egy ötlet amivel rengeteget tudna keresni? (android app)
szóval az ötletem az hogy mivel rengeteg ember cigizik aki le akar szokni ezért nekik kéne egy app ami lényegében egy leszoktató terápia lenne persze minden usernél egyéni terápia a lóvé úgy jönne hogy a terápia közben egyszer kb 5€-t fizetni kéne ahhoz hogy sikeresen befejezõdjön!
ez az app éjjel nappal futna. a terápia elején egy kérdõívet kell kitölteni 50kérdésbõl az userrel kapcsolatban kávézik e? iszik e alkoholt ha igen milyen gyakran,milyen jellegü munkája van stb..? és a terápia abból állna hogy pl. ma ne igyon kávét de cigizhet. és este megkérdezi milyen érzés volt nem kávézni és ezalapján eldönti hogy holnap mikor hányszor cigizhet stb.. napkzben néha megkérdezi hogyérzi magát. szóval a lényeg annyi hogy ha van is valóság alapja ennek a leszoktatásnak az minimális. ez agykontroll alapú lenne ha az app azt üzeni hogy jó úton halafdsz stb. akkor azt el is fogja hinni. viszont a terápia után ugyanúgy fog cigizni de tök poén lenne ha az emberek a mindennapjaikat egy programsor határozná meg és ezáltal szenvednének vagy éreznék jobban magukat! ti mit gondoltok errõl?
Nem nyerő :)
Az alapötlet nem rossz, de a kivitelezés.....
Dolgozd ki jobban, hátha :D
Én is mondok egy hasonló gyöngyszemet: Az app indításakor egy bibircsókos ember jelenne meg a képernyőn, és orrhangon elkezdené olvasni a piszkecsomagolás szabványainak szanszkrit fordítását. Ennek félóránként 25€ lenne az ára, és nem lehetne kikapcsolni. Az évszázad ötlete!
Tessék, a tied, vidd, legyél belőle multimilliárdos.
1, neked piszkosul kéne néhány létező barát
2, létezik a kényszerített leállítás opció
3, play-en van sok egyéb INGYENES app már erre, még jobbak is, amik egyéb felhazsnálók szokásait is rögzítik
4, nekem egy telefon rohadtul nem parancsol, és alapvetően másnak se
5, mi van ha lemerül, ha éppen játszok rajta stb.
Szóval ja, ez az "ötlet" már akkor hülyeség volt mikor megfogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!