Mi az az SQL? Hogy lehet olyat szerezni, csinálni, vagy akármi?
Figyelt kérdés
Már tudom a történetét a wikipediáról, meg hogy hogy ejtik az angolok, már csak azt nem tudom, amit tudni szeretnék :@2014. okt. 5. 16:28
1/8 anonim válasza:
szóval ez olyan nálad:
-Nem tudod mi az, nem tudod mire való de kell neked !
MI A BÁNATNAK?
2/8 anonim válasza:
Hogyan lehet vele bohóckodni: telepíts egy adatbázis szervert (pl. MySQL) és a kényelem szempontjából valami klienst (pl. MySQL Workbench, Heidi SQL), ott tudsz SQL parancsokat írogatni és így módosítani, lekérdezni az adatbázisaidat.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy adatkezelő valami, és kell ahhoz, amit létre akarok hozni. AZ MEG HADD LEGYEN AZ ÉN DOLGOM.
2014. okt. 5. 16:32
4/8 A kérdező kommentje:
köszi 2.
2014. okt. 5. 16:34
5/8 anonim válasza:
Az SQL egy adatbázis lekérdező/létrehozó nyelv. Ha ilyet akarsz használni adatbázis kezelőre van szükséged. Tölts le egyet, itt az összehasonlító táblázat:
6/8 anonim válasza:
A nap trollkérdése. Nem gondoltam hogy lehet überelni a linkgyűjteményest...
De mégis! :D
7/8 anonim válasza:
"már csak azt nem tudom, amit tudni szeretnék :@"
hát sajnos nem tudjuk mit szeretnél tudni :@
8/8 anonim válasza:
Az SQL olyan lekérdező nyelv, amivel relációs adatbázisokat lehet kezelni. (Lekérdezni, adatokat felvinni, törölni, stb.) A legtöbb adatbázis szerver ismeri. Ha érdekel a téma, először a relációs adatbázisoknak olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!