Mi a probléma a brainfuck interpreteremmel?
Egyszerűen nem tudok rájönni. Egész nap csak ezen gondolkodtam...
Ennek a brainfuck kódnak egy Sierpinski háromszöget kéne kiadnia, de helyette valamiért az utolsó sor előtt van egy üres sor, és eltolja az utolsó sort, és az elején ilyen memória szemét szerű dolgot ad ki.
Az elején lévő szemetet az okozza, hogy az elején lévő "ciklusban" van egy . operátor, ami kiíratja az ott lévő karaktert. De mivel ott még 0 az értéke (ki is írattam külön), így Null character-nek kéne kijönnie. De helyette minden összevisszaság.
(Az már más dolog, hogy mivel ott 0 az értéke, így le se kéne futnia, de ha hozzáírom azt, hogyha a ciklus számlálója nulla, akkor a kódban lévő mutatót helyezze a ciklus utánra, akkor még a háromszög többi részét sem írja ki.)
Hol van itt a Brainfuck?
Ez csak egy ocsmányul megírt C kód.
1. a szalag, nincs lenullázva.
2. ez tényleg legsz*rabb kódmegosztó, használd a pastebin-t.
3. hiányoznak karakterek a forráskódból.
Gondolom erre éri a brainf_ckot:
char programkod[]="[ThisprogramprintsSierpinskitriangleon80-columndisplay.]> [< >-]> [> <-]>> >>> >>> <<<<<<<<<<[-[-> <]>[-< >>>.<<]>>>[[-> [> <-]>.<<[-> <] >[-> << >]>.[-]>]] <<<[-[-> <] >[-< >>>-[-> <] >[-<->]<<<]<<<<]
Ezek a <><<>><><><><[-><><><><>><>>>>> izék :D
Már meg lett olva. Nem kezeltem az átugrandó egymázba ágyazott ciklusokat.
Én használnám a pastebint, de pont e miatt kelett egy újat keresnem, mert nem támogatja a gyakori kérdés, miszerint: "ne használj link rövidítőt"...
Elnézést kérek, hogy C-ben írtam, és tudom, hogy lehetett volna rövidebb is, de jelenleg erre futotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!