Már most, így a leges legelején érdemes rászokni a Google-re.
1. [link]
2. ELSŐ TALÁLAT: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
#2 vagyok
> Csak tudod kedves aranyos drága 2. hozzászóló amit te belinkeltél nagyképűen Kur**ra nem code blocks-hoz tartozik
Kedves drága aranyos édes cukorbogyó kérdező!
1. Nem voltam nagyképű. Adtam egy tanácsot és megadtam A megoldást. Szomorúan látom, hogy te nem így értelmezted. Majd amikor a 18. kérdésednél mindenki el fog itt küldeni a... Google-re, rájössz, hogy ja, tényleg, az pont erre való, hogy keressünk rajta, és jééé nem csak te találkozol problémákkal. Több éve vagyok fizetett programozó és a Google napi szinten ELENGEDHETETLEN. Ezért bátorkodtam tanácsolni.
2. A konzol ablak az konzol ablak. Független attól, milyen másik program indítja el. De ez már csak onnan is látható, hogy nem Code::Blocks van a címsorában.
3. De a tanácsomat figyelembe véve a világon senki nem akadályoz meg abban, hogy "code blocks kicsi dos ablakra" keress a Google-ben.
4. Kipróbáltad a megoldásomat? Vagy csak teljesen indokolatlanul felkaptad a vizet mert segíteni mertem?
- Feltételezzünk először pozitívat: kipróbáltad. Mi nem működött?
- Ha meg nem próbáltad ki: ne ignoráld, ne szólj be, ne próbálj okoskodni, hanem olvasd el, és gondold végig, hogy segítségért jöttél ide és én segítettem. Nem mellesleg ugyanazt a megoldást írtam, mint 1-es, csak részletesebben... de ne is zavarjon tényleg.
Uff.
Na sikerült átállítani az ablakméretet?
Amúgy nem kötekedésből mondom, de nem fog jól működni a programod, mert a beírt "sulyok" változótól függetlenül 11 értéket olvas be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!