Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java-val szeretnék szigorúan...

Java-val szeretnék szigorúan hobbi szinten foglalkozni, tudnátok irodalmat ajánlani hozzá?

Figyelt kérdés

2014. szept. 26. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
oracle.com
2014. szept. 26. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Néhol talán vázlatos, de magyar és sok mindent lefed, egykori tanárom csinálta/csinálja:

[link]

Ettől függetlenül Oracle tutorial +1

2014. szept. 27. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy számít, hogy hobbiként avagy hivatásként képzeled el a dolgot. Így is, úgy is legyél igényes. :)

Megint ismételhetem magam az első ponttal:

1. Werner Zsolt - Java Gyorstalpaló

2. Robert C. Martin - Clean Code: A Handbook of Agile Software Craftsmanship

3. Kent Beck - Test Driven Development by Example

A második már egy kicsit nagyobb leap, de megéri elolvasni és megfogadni a benne foglaltakat, mert gyakorlatilag a profi szoftverfejlesztés egyik bibliája, és nem véletlenül. Nem tettem a felsorolásba, de ide tartozik még az Effective Java és a Java Concurrency in Practice.

Szükséged lesz még egy Eclipse, vagy NetBeans IDE-re. Ezek hatékony használatához is találhatsz útmutatót a neten.

Ezen felül pedig bátran megdobálhatsz kérdéssel...

2014. szept. 27. 12:02
 4/4 anonim válasza:
54%
Én a Tanuljuk meg a java programozást 24 óra alatt című könyvet olvastam és az alapokat elég jól át tudja adni. Biztos lehet belőle találni az interneten PDF változatot viszont sajnos már sok helyen nem lehet megvásárolni ahol még régebben meglehetett, sőt már nem is biztos, hogy árulják bárhol is de ha esetleg érdekel akkor érdemes körülnézni, hogy beszerezhető-e valahonnan. Itt van egy link a könyvről a Bookline oldaláról: [link] (már itt sem kapható).
2014. okt. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!