Mit jelent ez a C# hibaüzenet? (többi lent)
milyen hiba van a programban ha a következő hibaüzenet jelentkezik:
An unhandled exception of type 'System.StackOverflowException' occurred in mscorlib.dll
mit jelent ez a hibaüzenet?
nem lenne lehetetlen de belezavarodnák a forráskódba. az én esetemben célszerű rekurziót használni.
ha kérhetek írnál egy példaprogramot a következőre?:
"A Thread-es tűnik a legegyszerűbbnek. Tehát csinálsz egy szálat, aminek megmondod, mekkora veremméretet adsz (stackSize). Aztán a nagyon mély rekurziódat abban a szálban futtatod le. :)"
Ez lenne számomra a megfelelő megoldás.
egyébként free pascal-ban miért nem volt ilyen hiba?
talán azért mert ott a verem mérete dinamikus?
BruteForce rekurzívan eleve nagyon ötlet, alap, hogy el fog szállni veremtúlcsordulással.
Gyakorlatban (nagy bemenő adatokra) a hagyományos rekurzív függvények teljesen használhatatlanok.
Vannak okosságok (nem tudom pontosan mi a neve), hogy a program megjegyzi a korábban kiszámolt rekurzív függvény értékeket és felhasználja őket a következő szinten, nem számolódik ki ugyanaz több ezerszer, ezzel elkerülhető a túlcsordulás és a sebesség is sokszorosára nő. Funkcionális nyelvek gondolom alapból tudják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!