C#-ban hogyan kell int végéhez hozzáírni még egy számot, és úgy írja ki a képernyőre?
Köszi
Amúgy az ékezetes változó nem vicc...
Amúgy semmi baj nincsen azzal(nem tudom számít-e de én a vs2010-et használom).
Utolsó! HOL harmadik órai anyag? Egyetemen? :D
"Amúgy az ékezetes változó nem vicc...
Amúgy semmi baj nincsen azzal(nem tudom számít-e de én a vs2010-et használom)."
De van. Tragikus. Erről jobb lenne ha leszoknál, vicc nélkül.
"Utolsó! HOL harmadik órai anyag? Egyetemen? :D"
Egyetemen, gimiben, bármilyen tutorialban.
Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha ezek ennyire kínaiak, akkor mi a fenét tanultatok eddig. Leírhatnád.
Egyetemen a float nem a 3. óra, hanem a 3. perc első órán, csak megsúgom. 3. órán már kisujjból írsz összegzés tételt.
Az adattípusok témakör azért gimiben sem szép, ha 2 év alatt nem kerül elő, 3. órán kéne maximum.
Én is borzasztóan kíváncsi vagyok, min seggeltetek 2 évig? Hogyan kell beütni a pontosvesszőt?
Nem két éve, hanem második éve tanulok C#-ot.
Amúgy mivel most szeptember van, és azt is említettem hogy 10-es vagyok (mondjuk azt is hogy 2. éve tanulom, de mindegy...), kiszámolhattátok volna, hogy még csak 1 év telt, el azóta, hogy elkezdtem tanulni (és volt még ott egy nyári szünet is).
De elmondanád, hogy miért baj, ha ékezet van a változóban? Most azonnal átírom, csak szeretném tudni, hogy miért is írom át. :D
Az a float nem nagyon működik...
Én így próbáltam: Console.WriteLine("{0}", (float)matekatlag);
Leprintscreeneltem, hogy átérezzétek a problémámat:
A licencelésre ne figyeljetek! (Unatkoztam. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!