Kukuri kérdése:
Milyen térképszoftvert lehet beintegrálni egy honlapba amire saját adatokat, vonalakat, objektumokat tudok kitenni?
Figyelt kérdés
Keresek egy olyan térkép szolgáltatót ahol megoldható a következő:
- egy terület kijelölése(gps koordinátákkal vagy a térképen körbe rajzolva
- Pontokat vagy egyéb elemeket ki tudok rajzoltatni
- a kirajzolt elemekre hivatkozást tudok írni.
-Mindezt be tudom építeni egy honlapra mintha egybe lenne az egész program megírva.
2014. szept. 12. 08:05
1/5 anonim válasza:
Google Maps, OpenStreetMap pl.
2/5 anonim válasza:
Google maps apiját nézegesd, az ezeket mind tudja, és mindezek tetejében még a felhasználó utána tud görgetni is, és körbenézheti a környéket is :)
3/5 A kérdező kommentje:
Egy kicsit foglalkoztam a google maps-el. Elég jól lehet benne területeket kijelölni.
Elméletileg csv-ből lehet importlni bele adatokat.
Az angol nyelvű API leírásba is belenéztem. Jelenleg még nem látom át. Jó lenne valami magyar nyelvű kis leírás ahol csak a lényeget leírják.
2014. szept. 12. 11:03
5/5 anonim válasza:
Hát a Google api-ja mondjuk angolul sem vészes és rengeteg példájuk is van.
Magyarul erről a te problémádra megoldást nem nagyon fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!