Tudnátok nekem olyan multikat írni, ahová kezdő JAVA programozóként megéri jelentkezni?
Olvastam, hogy ott talán kisebb az elvárás a kezdők felé.
Nekem pont erre lenne szükségem, kezdő tudással, fejlődési lehetőség. Lehetőleg Budapesten.
Szia!
Egy céget tudok, ahova mindig keresnek: EPAM Systems. Ha megnézed a weboldalukat, láthatod, hogy most is van Junior Java Developer pozíciójuk frissdiplomások számára.
Az EPAM szerintem is jó lehet, itt a nyitott állások listája:
@utolsó: Hogy érted, hogy "cserébe teljesen bejelentenek"? Én az EPAM-nál dolgozom, és bármily meglepő, "teljesen be vagyok jelentve", az irodaházban jelenleg dolgozó 600+ másik kollégával egyetemben.
A felvételhez az elvárások relatíve magasak, de ez erősen változik aszerint, hogy ki interjúztat.
Nálunk biztosan lesz helyed, kedves kérdező, ha megállod a helyed az interjún. Amire szükséged lesz: felkészültség, illetve egy kis önbizalom, hogy ne blokkolj le a stressztől.
Angol nyelv ismerete kötelező.
"az irodaházban jelenleg dolgozó 600+ másik kollégával egyetemben. "
Akkor neked erre nincs rálátásod cégen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!