Milyen játékra/programra van most szüksége a népnek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen én mindig ötlethiányos voltam, nincs kreativitásom, de programozni tudok, csak azt nem hogy mit. Persze nem hiperszuprecsászárkirály programozó vagyok, de fogjuk rá hogy tudok. Egyszerűen nem tudjátok hogy lehet fejleszteni jó irányba a kreativitásom, hogy önállóan tudjak jókat ötletelni. De ha megírjátok honnan lehet jó programöteteket szerezni az se lenne rossz.2014. aug. 25. 10:25
11/11 anonim válasza:
A világ tele van semmihez nem értő ötletemberekkel, könnyen találsz ilyet(pénzt nem fogsz belőle kihozni, de talán tanulsz belőle valamit). Régi játékokat érdemes lehet elővenni(doom, zelda, etc), aztán megpróbálhatod őket fejleszteni, a mai igényekhez igazítani, a legrosszabb ami történhet, hogy csinálsz magadnak egy referenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!