Mivel lehetne komolyabb programokat írni?
Ha most akarod megtanulni a programozást, akkor ne komoly program írásával próbálkozz, mert nem fog sikerülni!
(...bár a kérdésedből nem teljesen világos nekem, hogy a "mivel" kérdés mire is vonatkozott pontosan)
eddig pascal-lal irtam programokat de gondolom ilyen komolyabbakat nem lehet vele kivitelezni, mint pl. képnézegető zenelejátszó szövegszerkesztő stb.
ezért kérdezem hogy milyen programnyelvvel és milyen program keretei között tudom ezt megoldani. mint pl c++ nál a codeblocks.
A CodeBlocks is csak egy eszköz... semmiben nem befolyásolja, mit tudsz kihozni a C++-ból.
És a nyelv is egy eszköz. Pascal-ban is lehet képnézegetőt és zenelejátszót írni, csak akarni kell.
'eddig pascal-lal irtam programokat de gondolom ilyen komolyabbakat nem lehet vele kivitelezni, mint pl. képnézegető zenelejátszó szövegszerkesztő stb.'
Ezt személyes sértésnek vettem:
[link] Minden programom Delphi-ben - a Pascal nagybátyja - készült és szórakozásból, egy két este alatt. De az adatbázis kezeléstől kezdve az internet elérésen keresztül a mobil applikációkig minden elkészíthető Delphi-ben.
az a baj, hogy ez nem egy szótár
azt se könnyű a-tól z-ig vágni, ezt meg nem lehet sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!