Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Weboldalamhoz ilyen hogy...

Weboldalamhoz ilyen hogy lenne lehetséges?

Figyelt kérdés

Csináltam egy weboldalt, és hozzá egy olyan menüt, hogy "Küldj üzenetet". Van benne 3 text-box (szövegdoboz), és azt szeretném megoldani, hogy amit bele írnak, és rányomnak a Küldés gombra, akkor azt elküldje egy e-mailre. (kijelöltre)

példa:

Név: Jencike

E-mail: Dikk@dikksu.com

Üzenet: ASDASDASDASD dikksukám ASD

és ha rányom a Küldés gombra, akkor ezeket elküldi nekem így e-mailbe. hogy lenne lehetséges? bemásolom a kódját inkább. :D

-

<form role="form">

<div class="row" style="font-family:'Minecraft'">

<div class="form-group col-lg-4">

<label>Név</label>

<input type="text" class="form-control" placeholder="Írd be a valódi neved!">

</div>

<div class="form-group col-lg-4">

<label>E-mail</label>

<input type="email" class="form-control" placeholder="Írd be az e-mail címed!">

</div>

<div class="clearfix"></div>

<div class="form-group col-lg-12">

<label>Üzenet</label>

<textarea class="form-control" rows="6" placeholder="Ide írd az üzeneted!"></textarea>

</div>

<div class="form-group col-lg-12">

<input type="hidden" name="save" value="contact">

<button type="submit" class="btn btn-default">Küldés</button>

</div>

</div>

</form>

-

Ezt így oldottam meg. Na. és akkor ugye ahogy fentebb leírtam, hogy lenne lehetséges?

2014. aug. 23. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk írsz mögé egy PHP-t, ami átveszi az űrlap adatait és elküldi a levelet, pl. a mail() függvénnyel.
2014. aug. 23. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Okés, köszi. Annyira nem értek hozzá, tehát még tanulok, és nem igazán értem hogy hogy csináljam meg mögé azt a PHP-t. szóval ha megkérhetlek akkor megpróbálnád nekem leírni hogy ez hogyan nézne ki kódba?

nem arra kérlek h másold ide be a kódot és vége, hanem azt, hogy írd le a kódot, és magyarázd el hogy mi hogyan működik benne. (lehet érteni? :D )

2014. aug. 23. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

(#1 vagyok)

Értem én :D viszont nincs türelmem magyarázni (szorri), pláne, mivel ezt bizonyosan megtette már valaki. Egyelőre ezt találtam, igaz, kevés magyarázat van benne:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..

De a keresőszavakat már tudod, szóval keresgélhetsz magyarázatot :)

2014. aug. 23. 15:43
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm :)
2014. aug. 23. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!