Weboldalamhoz ilyen hogy lenne lehetséges?
Csináltam egy weboldalt, és hozzá egy olyan menüt, hogy "Küldj üzenetet". Van benne 3 text-box (szövegdoboz), és azt szeretném megoldani, hogy amit bele írnak, és rányomnak a Küldés gombra, akkor azt elküldje egy e-mailre. (kijelöltre)
példa:
Név: Jencike
E-mail: Dikk@dikksu.com
Üzenet: ASDASDASDASD dikksukám ASD
és ha rányom a Küldés gombra, akkor ezeket elküldi nekem így e-mailbe. hogy lenne lehetséges? bemásolom a kódját inkább. :D
-
<form role="form">
<div class="row" style="font-family:'Minecraft'">
<div class="form-group col-lg-4">
<label>Név</label>
<input type="text" class="form-control" placeholder="Írd be a valódi neved!">
</div>
<div class="form-group col-lg-4">
<label>E-mail</label>
<input type="email" class="form-control" placeholder="Írd be az e-mail címed!">
</div>
<div class="clearfix"></div>
<div class="form-group col-lg-12">
<label>Üzenet</label>
<textarea class="form-control" rows="6" placeholder="Ide írd az üzeneted!"></textarea>
</div>
<div class="form-group col-lg-12">
<input type="hidden" name="save" value="contact">
<button type="submit" class="btn btn-default">Küldés</button>
</div>
</div>
</form>
-
Ezt így oldottam meg. Na. és akkor ugye ahogy fentebb leírtam, hogy lenne lehetséges?
Okés, köszi. Annyira nem értek hozzá, tehát még tanulok, és nem igazán értem hogy hogy csináljam meg mögé azt a PHP-t. szóval ha megkérhetlek akkor megpróbálnád nekem leírni hogy ez hogyan nézne ki kódba?
nem arra kérlek h másold ide be a kódot és vége, hanem azt, hogy írd le a kódot, és magyarázd el hogy mi hogyan működik benne. (lehet érteni? :D )
(#1 vagyok)
Értem én :D viszont nincs türelmem magyarázni (szorri), pláne, mivel ezt bizonyosan megtette már valaki. Egyelőre ezt találtam, igaz, kevés magyarázat van benne:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..
De a keresőszavakat már tudod, szóval keresgélhetsz magyarázatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!