Ludum Dare. Valaki próbálkozott már vele?
Hogy működik pontosan? Látom, hogy lehet szavazni, milyen jellegű játékot kelljen alkotni. De pontosan mi kell még? Dokumentálni kell? Vagy videóra rögzíteni a játék készítésének menetét? Unity játékmotor esetében az egész projektet mellékelni kell? Úgy tudom, forráskódot kérnek.
Valakinek van bármiféle tapasztalata ezzel kapcsolatban?
48 órád van játékot készíteni és kell róla videofelvétel. Valóban nyílt forráskódúnak kell lennie, de ha nem is az lenne, úgy is látszana a videón.
Doksit nem szoktak kérni, de általában készül valamilyen blog, illetve a tervezéstől kezdve úgy is mindent közzétesznek. Meglepő módon még egy 48 órás játéknál is készül némi dokumentáció az elején, illetve egy minimális user leírás.
Én már egy éve vagyok rajongója és aktív szemlélője ennek az eseménynek, bár még sohasem indultam. Általában a webes játékok a nyerőek, amiket mindenki tud futtatni. Vannak jól bevált eszközök és pár cég is ráállt a dologra, igyekeznek szponzorálni.
Elnézést, tévedtem.
9 PM EST-kor kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!