MTA mod íratás? Kivel? (több lent)
Sziasztok!
A lényeg, láttam régen, 2 éve, hogy milyen sok a nonrpg szerver és ezért elkezdtem pár haverommal a 0-ról egy teljesen egyedi mappot készíteni, mára oda jutottunk, hogy Los Angeles hű másolatát készítettük el a környékkel egészen San Francisco-ig a map brutálisan nagy lett, 7 tank benzin oda 7 vissza lassított benzinfogyásnál a zero modá-ban, szóval még bővítjük ,de szerintünk kellene 1 mod hozzá, egy nagy RPG mod, amit mi nem tudunk írni, copy-t nem szeretnénk, szóval tudtok valakit/valami céget/gaming-et ajánlani aki brutálisan jó modot ír? az igények magas grafika lenyűgöző loginpanel élénk panelek, állítható HUD! (on/off) kocsirendszer, kiterjedt tuning rendszer, item rendszer, NAGY craft rendszer (kaját lehessen craftolni, vizes palackot újratölteni vízzel), NPC rendszer és még pár dolog. A pénzösszeg rá nem olyan kicsi, de ez relatív, nem tudom egy ilyan mod írása mennyi is lenne.
Szóval aki tud bárkit/bármi céget/gaming-et és leírja előre is ezer hálám neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!