Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ti melyik programozói tanfolya...

Ti melyik programozói tanfolyamot ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 16:09
 1/6 soccerway ***** válasza:
52%
tanfolyam lehet kevés neked, egyetem/főiskola?
2014. aug. 16. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
de csak van olyan ahol az alapoktól tanítják
2014. aug. 16. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

Én 8 éves koromban kezdtem írni programokat... :-)

Azaz ezt nem fogod megtanulni sehol, csak és kizárólag magadtól!

(az iskolák csak arra valók, hogy kapcsolatokat teremts más emberekkel, olyanokkal, akik hasonló érdeklődésűek... ...nameg arra jók az iskolák, hogy a világmindenség hatalmas információáradatában irányokat mutassanak... ...emlékszel a Mátrix filmre? --> "Én csak az ajtót mutatom meg, neked kell belépned rajta." - Morpheus)

2014. aug. 16. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Milyen programozást szeretnél tanulni?

Web? Desktop? Mobil? Mikrokontroller?

Mit szeretnél írni? (Feladathoz az eszköz ugye)

Honlapot? Elektronika vezérlőt? Videolejátszót? Csetprogramoz? Játékot?

Milyen platformra kódolnál?

Windows? Droid? iOS? Linux?

Szvsz nem kell suli, jártam IT középsuliba, végeztem webprogramozói okj-t, egyetemet, SEMMI értelmeset nem mondtak, amit tanítottak meg elavult volt vagy hülyeség.

Szvsz jobban jársz ha eldöntöd h mit szeretnél tanulni, kiválasztod a platformot, elkezdesz autodidakta módon a gugliból tanulni, illetve programozókkal cimbizni akik segíthetnek. Legyél aktív fórumokon, olvasgass, próbálkozz és ne add fel. Kb ennyi a lényege.

A legegyszerűbb talán ha a gugli alapján elkezdesz pythont tanulni, az baromi egyszerű, kezdőknek nagyon gyorsan tanulható.

2014. aug. 16. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és rengeteg youtube videó foglalkozik a témával amik kifezetten kezdőknek szólnak, érdemes végignézni őket miután megvan a nyelv :)
2014. aug. 16. 19:15
 6/6 anonim válasza:
UDACITY, próbáld ki!
2014. aug. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!