Hova menjek általános után tovább tanulni, ha programozó szeretnék lenni?
Nem az iskolában fogsz megtanulni programozni... ...az iskola csak azért van, hogy el tudják dönteni az emberek, hogy mit szeretnének csinálni az életben... ...sokan ezért hagyják közben félbe a sulikat, mert rájönnek, hogy mégsem azt akarják... ...bár az emberek mindennel így vannak! :-)
Az egy jó kiindulópont, hogy programozó SZERETNÉL lenni, ez az alap! :-)
Ahogyan az #1-es hozzászóló mondta is, valóban szükséges hozzá egy kis matematika is, de ha jobban belegondolok, én amikor elkezdtem programozni, kb 8 évesen, nos akkor azt sem tudtam mi az a matek... :-)
...kitartás, szorgalom, egy kis teheség, egy kis kreativitás... ...és kitartás, meg szorgalom, és kitartás... :-) ...meg szorgalom... :-) ...jaaa és mindezt szeretetből! :-)
"szerintetek könyvből, meg videóból meglehet tanulni?"
Azt amit a könyv, videót tanít, azt igen. Magához a munkához tapasztalat szükséges, de azt meg mindenki nulláról kezdi. Minél többet készülsz önszorgalomból, annál jobb!!!
Nagyon off, de:
Csökkentik az informatika órák arányát? Ne már! Így is annyi informatikai analfabéta van az országban, mint égen a csillag. Szép jövő elé nézünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!