(java) Egy adott file-t a szerveren el lehet érni?
Tegyük fel, egy chat programot akarok csinálni, és a híd egy szerver legyen. Írok egy üzenetet, azt kimenti, elküldi a szervernek, a másik fél letölti az adott üzenet file-t, beolvassa és megjeleníti nála.
Azt tudom, hogy lehet szerverhez csatlakozni, de azon belül is lehet matatni?
Persze!
Én speciel egy külön DBConnect osztályt szoktam létrehozni aminek a van egy konkrét konstruktora, amiben az adatbázis elérhetőségét adom meg, amit változóban mentek, majd abból olvassa ki az osztály, hogy hova csatlakozzon. Amennyiben csak egy adatbázishoz szeretnél csatlakozni, akkor elég csak egy-két olyan metódust írnod(adat bevitel, olvasás) aminek átadod a tábla, stb. helyét.
Ha még él a kérdés:
Jobban jársz ha sima socketen küldöd, és fogadod az adatokat mindkét oldalon. (Esetleg logolod a szerveren is.) Ekkor csak sima buffrereaderek és printwriterek kellenek, nem kell más hülyeségekkel szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!