A Blender nevű programban ha elindíítom a játékot ami csak annyi, hogy egy kockával todok menni az forog ezzel mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 14:54
21/26 tabaki válasza:
Igazad van. Tulajdonképpen nemigen van nézetkülönbség kettőnk közt, csak jólesik eldiskurálni várakozás közben, amíg semmi nem történik...
Még mindig nem...
Még mindig nem...
22/26 anonim válasza:
Erre most írtam egy servletet, ami amilyen gyorsan tudja, egy végtelen for ciklussal a fenti url-re küldi posttal, hogy "Még mindig nem..." és seteli a submit gombot. De inkább nem próbálom ki, a végén még pipák lesznek rám az adminok.
//Nem tudom, minek írtam.... :D
24/26 A kérdező kommentje:
már jó , de köszönöm mindekinek aki vette a fáradságot és írt ide
2014. aug. 5. 14:27
25/26 tabaki válasza:
Na, ezzel is megvolnánk. Sokat segít majd a hasonló problémával küszködőknek...
26/26 anonim válasza:
"már jó , de köszönöm mindekinek aki vette a fáradságot és írt ide" - azért ez elegáns lezárás, valljuk be, bár gyakran ez jelenti, hogy most töröltem le a gépről a Blendert, szóval tényleg semmi probléma, már akármit csinálok, nem fog forogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!