Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy kisebb (esetleg nagyobb)...

Egy kisebb (esetleg nagyobb) közösség létrehozása?

Figyelt kérdés

"Volna kedve valakinek beszélgetni programokról és tervezgetni programokat?" ez egy kérdés itt a gyakorin,én létre hoztam egy FB- csoportot ezekkel a célokkal :

- A programozás iránt érdeklődők egységbe gyűjtése.

- Segítség nyújtás programozással kapcsolatos kérdésekben.

- Online,offline források megosztása a tanulás elősegítésére.

- Kapcsolatépítés

- Esetleges közös projektek - tanulás,csapatmunka kompetenciák fejlesztését szolgálják.

- Új ismeretek, technológiák megosztása a csoporttal.

- Ötletbörzék,tanácsok.

Akiknek valamely felsorolt dolog tetszik,és érdekli,az írjon privátot.

2014. júl. 29. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha jól látom eddig 6 lelkes középiskolás van a csoportban. Ha meg tudtok egyezni mivel akartok foglalkozni és szívesen vállalok gyakorlatokat, konzultációkat.
2014. júl. 30. 10:18
 12/19 A kérdező kommentje:

Hm,ez eléggé egyetemi megfogalmazású volt..

BSc,MSc,PhD ?

Majd körbe megy a csoportban hogy van e erre igény,ha igen rád írok. Am az iskola,egy dolog. Elméletet ad,de hogy programozni otthon tanulsz,az hótziher. Fontosnak tartom a felső oktatást is,ezért tervezem én is. De nem attól leszel programozó.

2014. júl. 30. 13:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

11# vagyok.

Én nem tartom fontosnak a felső oktatást, inkább szükségesnek. Tényleg nem attól leszel programozó, de attól lehetsz hivatásos (fizetett) programozó. Az egyetem egy jó hely arra, hogy tanulj, és ha marad időd még órákra is be is tudsz járni.

4 éve dolgozok az iparban, anno egyetemen gyakorlatokat tartottam, azért mertem felajánlani.

2014. júl. 30. 14:07
 14/19 SimkoL ***** válasza:
Szívesen segítek én is, de előrebocsájtom, hogy nem szeretem azokat a nyelveket aminek a programja nem tud 'egyedül' futni. - Na ezt szépen megfogalmaztam, de szerintem így érti mindenki - Delphi, Pascal és C++ főleg Delphi audio komponensek amihez értek. Alap dolgokat magyarázgatok ilyen-olyan szinten a honlapomon is: [link]
2014. júl. 30. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:

A fizikai 3D világ megalkotása nem ott kezdődik, hogy akkor most jujj, előveszek egy notepadot, és akkor elkezdek értelmetlenül Java-ban kódolni, bármiféle terv nélkül...

Egy ilyen projekt időbeosztása kb így néz ki:

1. Irodalomkutatás (20%)

2. Információk szelektálása (10%)

3. Modellalkotás (35%)

4. Kódolás (10%)

5. Tesztelés (25%)

Nyilván egy hurokba kerülsz a 3-4-5 lépésekben, de ettől lesz jó a végtermék!

2014. júl. 30. 16:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Jó kritizálást, de megoldottam a felét már magam.
2014. júl. 30. 17:29
 17/19 SimkoL ***** válasza:
'A fizikai 3D világ megalkotása nem ott kezdődik'... hogy Java :)
2014. júl. 30. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Jól hangzik!

Beszálhatnék a csoportba? Még csak 14 leszek , de nagyon érdekel a programozás. Eddig Python-t gyakoroltam elemi szinten, Lua-t már SOKKAL jobban, és most kezdtem 1 hónapja Java-t. Gondoltam tanulhatnék egy ilyen csoportban.

2014. júl. 30. 20:19
 19/19 anonim válasza:
Szuper, nagyon tetszik. Ugyan én most ki vagyok ütve, 1gb Ram nem viszi az Android Studio-t de a jelentkezésemet beadtam :)
2014. aug. 1. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!