Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudnák egy jelszót...

Hogyan tudnák egy jelszót visszaolvasni egy sql fájlból?

Figyelt kérdés

Tehát a lényeg, hogy a dologhoz nulla vagyok. Van egy jelszó, amit szeretnék visszafejteni, de sql fájlban van kódolva.

Így néz ki a dolog amit visszaakarok fejteni:

$SHA$9b083540862485eb$da22e4cd35d0e6b224da4860e02afd3b243b551308d9cc828b3a2282c1f941af

2014. júl. 16. 02:03
 1/8 anonim ***** válasza:
tudod is a jelszót, csak a sok közül nem jut eszedbe? Csak mert ha ez olyan elven működik, mint a wpa a wifinél, akkor elvileg benne van a jelszó, csak össze van keverve és hozzá vannak adva felesleges karakterek. Esetleg próbáld meg összerakosgatni a darabokat, hátha beugrik.
2014. júl. 16. 02:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy játékos karrier egy szerveren, csak nem használtam régen és ezt tudtam megszerezni az adatbázisból, ez volt a jelszó résznél, sajnos az új karrier nem megoldás, mert ebben vannak a fontos üzenetek és adatok.
2014. júl. 16. 03:29
 3/8 anti paladin ***** válasza:
100%
Hash-t nem lehet visszafejteni, legalábbis akkor biztos nem ha az újabb megoldásokat használó környezetből származik.
2014. júl. 16. 04:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor kérj új jelszót. Ezt nem lehet visszafejteni belátható időn belül.
2014. júl. 16. 07:37
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
az tudNÉK
2014. júl. 16. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, hogy ez elég egyedinek tűnik...

Egyrészt:

$SHA$ -> valamelyik SHA hashelést használták szerintem

Másrészt:

Van benne még egy $ jel, ami szerintem egy SHA hashben nem lehet...

Tehát szerintem össze is van vagdosva, vagy hozzá van fűzve egyéb adat. Így elég esélytelen kitalálni...

2014. júl. 16. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyszerű, ha tényleg az a problémád amit leírtál és nem másét szeretnéd feltörni (ami elég gyakori, nem vádaskodok csak nem lehet tudni senkiről sem, hogy mit akar).

Mivel megszerezted hozzáférésed van az adatbázishoz, ami azt jelenti hogy tudsz módosítani is benne (vagy meg tudsz kérni valakit hogy módosítson).

Csinálsz egy új karaktert BéLaJaNiSaNyI jelszóval, majd megoldod azt hogy a te karaktered jelszava legyen a bélajanisanyi jelszó (persze csak ha nincs jelszóváltoztatás a jétékhoz)

2014. júl. 16. 10:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, kivéve a nyelvtan nácinak, aki ha kicsit jobban megnézhette volna, hogy mikor írtam ki a kérdést. Az utolsót meg próbálom, köszi.
2014. júl. 16. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!