Hogyan lehet androidról, windows phone-t gyártani?
Figyelt kérdés
Lenne egy android 4.2.2-es telóm, amire windows 7-et, vagy 8-at szeretnék tenni.
Hogyan lehet ezt megoldani?
Tudom, hogy valahogyan meglehet, de ên nem tudok ilyen drivereket meg stb-et írni.
Am. Kétmagos cortex arm a8-as, 1.3 GhZ proci, 512 ddr3-as ram, mali 400 3d-s grafikai gyorsító(tablet)?????
2014. júl. 11. 18:57
1/6 anonim 

válasza:

Apropo, nezz korul a kornyekeden mobilszervizeknek, mert 100% hogy ott fogsz kikotni, mert semmi eselyt nem adok arra hogy Te ezt megvalositsd, ellenben egy mukodeskeptelen elektronikai cuccod lesz. Azt vagy kihajitod, vagy megjavittatod
Sok sikert!
2/6 anonim 

válasza:

Hát, mivel nem fog rajta hardwareproblémák miatt elindulni, ezért lesz egy jó kis téglád. Szóval sehogy.
4/6 anonim 

válasza:

"Tudom, hogy valahogyan meglehet, de ên nem tudok ilyen drivereket meg stb-et írni."
Igen és pont ezért nem is fog menni a dolog.
5/6 tetkosroli00 válasza:
Vannak jó kis launcherek a playen amik kis memó ig. ek és nagyon jók! talán még jobbak mint a win. láttam már youtuben azt amiről beszélsz de hozzáértés és jó vas kell alá. de szerintem is a hardver miatt nehézkes ez a dolog de ajánlani tudom a fennt említett launchereket! van 3D-s is szuper jók szerintem..
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönóm a válaszokat
2014. aug. 6. 02:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!