Üdv lehet majd ilyet készíteni? Nem mintha akarnék csak kérdezem
Figyelt kérdés
halottam hogy az új gogle glass ba lesz arc felismerő rendszer szerintetek lehet majd olyat készíteni hogy van egy program a telefonon amihez kapcsolom a glaas-t és neten keresztül facebook-on twitteren egyéb más helyen ahol kép lehet rólunk a nevünkkel együtt megkeresheti azt akire épen ránézek?2014. júl. 2. 23:48
1/9 anonim válasza:
az rohadt nagy lenne :D napi 90251+ ismerős.. YEAH :DD
amúgy.. kitudja mit hoz a jövő?:)
2/9 anonim válasza:
Bammeg, háromszor kellett elolvasnom, hogy egyszer megértsem. Helyesírásról és fogalmazásról hallottál már, kérdező? Engem nem zavarnak a hibák, ameddig nem mennek az érthetőség rovására, de ez a szöveg borzalmas.
3/9 anonim válasza:
Itt kettes: és nem, nem merült fel bennem, hogy ha akarnál is, akkor képes lennél akár fele ennyire komplex programot létrehozni, szóval nem aggódok. :)
4/9 anonim válasza:
Nyugalom, kettes, ez legyen a legnagyobb problémád a mai nap. A kérdező valószínűleg úgy értette, elképzelhető-e hasonló technika a jövőben, eszébe sem jutott saját maga összedobni.
Valószínűleg lehetséges, de szerintem ez már felvet személyiségi jogi problémákat.
5/9 anonim válasza:
Természetesen lehetséges, és abszolút semmilyen jog nem tiltja, hogy mások publikus profilját nézegesd.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. júl. 3. 13:09
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Azért szerencsére ettől még távol állunk. Ha jól értem amit szeretnél, akkor ehhez az összes ember profilképét be kéne tölteni a képbázisba és ezekből kéne kiválasztani egy pillanat alatt, hogy kit látsz, azért ez még odébb van...
9/9 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ere gondoltam ránézek valakire az utcán és kiírja a nevét kirak róla pl egy facebook profil képet meg az életkorát is kiírja
2014. júl. 11. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!