MVikor kérdése:
H lehet olyan cuccot programozni mint pld a van 1 kép fekte csikokal és fehér a hátér és ha rázod a fejed akkor az irást látod valaki ezt mondja meg nekem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 21:55
2/9 anonim válasza:
Takarodj innen, mert
-nem tudsz írni.
-nem tudod megfogalmazni a kérdésed.
-nem igazán kitalálható, mire gondolsz.
-ez nem programozás.
-rossz téma.
-olyannyira nem értesz ehhez, hogy nem kéne gép előtt ülnöd.
3/9 anonim válasza:
Talán erre gondolsz:
A betűket eltorzítva kell rávetíteni a háttérre, hogy ne lehessen olyan egyszerűen elolvasni a szöveget. Nem rázni kell a fejet, hanem például elforgatni.
5/9 tabaki válasza:
Linkelj egy ilyen képet, hátha tudjuk.
6/9 anonim válasza:
A képet bármely komolyabb rajzprogrammal elkészítheted. Ha te akarsz írni egy ilyen programot, akkor értened kell a lineáris algebrához, különösen a mátrixokhoz.
7/9 anonim válasza:
Az első választ kicsit bunkónak éreztem. Már nem.
8/9 tabaki válasza:
9/9 anonim válasza:
A reggeli kávém mellett olvastam el ez a kérdést. Maga a kérdés megbotránkoztatott, azonban az első válaszolón nagyon jót röhögtem. Konkréten egész nap ezen röhögök.
Ezúttal is szeretném megköszönni Guitar God nevű felhasználónak, hogy megtornásztatta kicsit az én, illetve a kollégáim rekeszizmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!