C# referenciatípus (gondolom) probléma, egyforma értékek?
Figyelt kérdés
Üdv, a programom valamiért a points nevű lista összes elemét az első elemre állítja, nem tudom mi okozhatja, ha debuggerben végigléptetem, akkor nem jön elő a probléma, nem értem. Valaki megnézné?
2014. jún. 27. 15:30
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg 1 Random osztályt használni az összes véletlen-szám generáláshoz. Szerintem túl gyorsan példányosul a sok Random() ugyanazzal a time seed-del és ezért lehet az, hogy ugyanazt generálja minden alkalommal. Debugger pedig szüneteket tart, így ott ezért nem jön elő a hiba szvsz.
2/3 anonim válasza:
A GetNextElementeddel lesz gond. Ugye ez mindig megkeresi a points listádban a legközelebbi elemet, és azt adja vissza. Miután kezdetben egy elemű ez a lista, nyilván csak ezt az egyet tudja visszaadni, következő iterációban lesz két, ugyanolyan pont a listádban...
3/3 A kérdező kommentje:
Az elsőnek volt igaza, a Random osztály seedjei között olyan kicsi kellett legyen az eltérés, hogy Int-ben azonos számot kaptam. Köszönöm!
2014. jún. 27. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!