Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy póker program elkészítése...

Egy póker program elkészítése nagyon nehéz? Milyen programozási nyelveket kell hozzá ismernem?

Figyelt kérdés

2014. jún. 21. 22:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7%
Aki lepontozott, az megmutathatja a póker programját, ami tele van taylor sorokkal, meg parciális diffegyenletekkel (és nem, a százalékszámítás nem számít egyetemi anyagnak)
2014. jún. 22. 12:57
 12/21 anonim ***** válasza:
30%
#11 Azért lettél lepontozva, mert a válaszod 0%-ban volt hasznos. Olvasd el újra a kérdést. Nem kell hozzá egyetemi végzettség.
2014. jún. 22. 17:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Én meg ugye pont ezt írtam. Ha figyelted.
2014. jún. 22. 18:07
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon hosszú az a hozzászólás így most nem olvasom újra végig, ezért kérlek áruld el hogy pontosan melyik programozási nyelvet ajánlottad?
2014. jún. 22. 18:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem _csak_ ez volt a kérdés.
2014. jún. 22. 18:12
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, hiszen az is volt a kérdés hogy mennyire nehéz elkészíteni, te pedig leírtad hogy minél szebb a program, annál nehezebb. Fejet hajtok előtted, Gyakorikérdések ura! :)
2014. jún. 22. 18:21
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Én ha a jelenlegi tudásommal akarnék olyan interneten játszható programot csinálni ahol mások ellen lehet játszani online, akkor egy js alapú grafikus motort írnék, amely ajax technikával kommunikál egy myqli adatbázissal, ami tárolja az aktuális játszmákról az összes információt a felhasználókkal együtt, így kapcsolat megszakadása esetén újracsatlakozva tudja folytatni a játékos a játékot.

Szóval: js, php, sql, html (tudom, az leíró nyelv, de nem érdekel ;-)

Az ilyeneket egyébként eddig főleg Java-ban láttam, csak ahhoz még nem értek.

2014. jún. 22. 18:25
 18/21 anonim ***** válasza:

Ja, így 3 off után rájöttél, hogy hozzáteszel valamit? :)

Egyébként az ötlet működőképes. (Csak azt nem tudom, mit értesz az alatt, hogy a "kapcsolat" megszakad.)

Kár, hogy a kérdezőt csak tegnapig érdekelte a téma, most biztos legózik.

2014. jún. 22. 19:01
 19/21 anonim ***** válasza:
pl. valaki mobilon játszik, és egy időre megszűnik a térerő. Véletlenül bezárja az ablakot. Lefagy a chrome, de valószínűleg lehet még ezer lehetőség, amiről nem is tudok.
2014. jún. 22. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem írnék ilyet, van már egy millió! :)
2014. jún. 22. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!