Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van olyan program hogy ha az...

Van olyan program hogy ha az egyik program leáll akkor a másik is?

Figyelt kérdés

Tudnátok ilyen programot mondani? Vagy valaki tudna készíteni? Szerintem egészen népszerű lenne :). Arról lenne szó hogy olyan program kellene nekem hogy érzékeli hogy fut-e az adott program,és ha nem fut akkor leállítja a másikat is. Remélem érthetően fogalmazok.

Meg még kellene egy olyan is ami hasonló,érzékeli fut-e az adott progi,és ha nem fut akkor leállítja a gépet!

Kérlek szépen segítsetek! Nem nagyon találtam ilyen progikat/megoldást rá! Köszönök minden választ ! :)

2014. jún. 19. 22:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha meg arra gondoltál amit ki kell lőni ,vagy ami leáll az meg nem mindegy..?
2014. jún. 19. 23:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Jajj de kis titokzatos itt valaki.
2014. jún. 19. 23:44
 13/15 Tengor ***** válasza:

Mint írtam nem mindegy, hogy kilövöd v. leállítod. Próbáld ki: nyiss egy jegyzettömböt, írj bele egy karaktert! Nyomj rajta egy Alt + F4-et! Nyiss még egyet, abba is egy karakter és feladatkezelőből lődd ki a notepad.exe-t!

A notepad egy végtelenül egyszerű program mégis érezni a különbséget, képzeld el ezt egy komplexebb programnál!

2014. jún. 20. 00:10
 14/15 SimkoL ***** válasza:
'Ha meg arra gondoltál amit ki kell lőni ,vagy ami leáll az meg nem mindegy..?' Ha így titkolózol nem segít senki. Amúgy egyszerű, pár sor az egész. Win Api → FindWindow és PostMessage :)
2014. jún. 20. 00:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! De legfőképp annak aki irt privátot hogy megcsinálja nekem,köszi! :)
2014. jún. 20. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!