Hogy kell androidhoz touch controllt adni?
Figyelt kérdés
sziasztok épp készülőben van egy játékom androidra, de elakadtam... szeretnék írni egy java scriptet, de nem tudom hogy kell... van két nyilam meg egy ugrás gombom és azt szeretném elérni, hogy ha megnyomom őket az érintőképernyőn akkor a karakter elmozduljon a nyílnak megfelelő irányba vagy ugorjon, valakinek valami tipp?2014. jún. 15. 12:41
2/7 A kérdező kommentje:
javába is írnak hozzá scriptet, igaz gyakoribb a c#, de nemt alálok semmi használhatót
2014. jún. 15. 13:47
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen az elejéről állj neki a javanak, majd utána az androidnak. Ennek így semmi értelme nem lesz, mert 2 percenként el fogsz akadni és 1 hét alatt sem oldod meg a problémákat.
7/7 A kérdező kommentje:
utolsó, már megoldottam és így is tökéletesen megy :D
akkor tanulja meg legjobban az ember, ha csinálja nem pedig az "elejéről" tankönyvekből ami tényleg csak szenvedés
2014. jún. 17. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!