Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Játék készítő programok?

Jugin kérdése:

Játék készítő programok?

Figyelt kérdés
Sziasztok tudnátok nekem írni játék készítő programokat?lehet jobb és rosszabb grafikával is.
2014. jún. 7. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Game maker?

De csodákat ne várj...

Programozási ismeretek nélkül most sem lehet igazán játékokat készíteni.

2014. jún. 7. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
unity,garry's mod ezeken kívül az ilyeneket akartam kérdezni
2014. jún. 7. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Na és akkor a Unityvel mi a bajod? Tudsz vele 2 és 3 dimenziós játékot csinálni, 3 programnyelvben tudsz vele dolgozni, és mellesleg egy elég jó grafikus engine.

Gondolom itt a probléma az, hogy kódolnod kell, amit nem tudsz, és nem is szeretnél megtanulni. Ez esetben ott van a Game Maker, amivel ikonok húzogatásával tudsz összerakni kis primitív 2d-s játékokat. 3D-t ezzel is lehet, de ehhez is kódolni kell.

Ha valami komolyabbat szeretnél, akkor egy jó pár év c++ egy jó grafikus könyvtárcsomaggal (pl: SFML) vagy akár már egy grafikus engine-nel (pl: Leadwerks) jót fog tenni.

2014. jún. 8. 09:35
 4/5 A kérdező kommentje:
és ki mondta hogy ezekkel bajom van?azt kérdeztem hogy ismertek e ezeken kívül még valami játék készítő programot.de ha már ez is probléma akkor vedd úgy hogy nem is kérdeztem...
2014. jún. 9. 07:50
 5/5 anonim válasza:

Lazarus (delphi ingyenes változata)

Game Maker

2014. jún. 29. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!