Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez egy rendszerindító lemez lesz?

Ez egy rendszerindító lemez lesz?

Figyelt kérdés
Ha megformázok egy floppyt akkor ott van egy olyan lehetőség hogy ,,MS-DOS rendszerindító lemez létrehozása,,.Ha ezt választom akkor a floppy el tudja indítani a gépem?
2009. dec. 31. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, és ha neked a microsoft minőség, akkor tényleg én kérek elnézést. Sőt, gratulálok :D

Viszont ezek után maximálisan(!) óva intem a kérdezőt, hogy rád hallgasson. Isten lássa lelkem, nem akarok neki rosszat.

2010. jan. 1. 03:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Most már csakazértis válaszolok.

Te magad beismerted, hogy nem próbáltad ki. Akkor miről beszélünk? Kb annyira vagy hiteles, mint ha egy apáca beszélne a szexről.

Hol mondtam azt, hogy a Microsoftot mennyire találom minőséginek? Mutasd meg, hol írtam azt!

Csak tudod, az XP a Microsoft terméke, egy világméretű cégé, szerinted ki más adhatna megbízható információt a saját termékéről?

A vita meg részemről lezárva, nem fogok akkora örömöt okozni, hogy üzengessek neked. Vitázni is csak értelmes emberekkel lehet. Egyelőre tisztában vagyok a tudásommal, nem véletlenül vagyok évek óta rendszergazda. Nem egyszer kellett már NT-s, Windows 2000-es meg XP-s bootfloppykat létrehoznom. De felesleges tépnem a számat, te úgysem fogod ezt felfogni.

2010. jan. 1. 03:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatod miatt nem vagy vitapartner. ...és erre magad is rájössz majd, ha kicsit félre teszed az egoizmusod.
2010. jan. 7. 03:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Továbbra is egy dolgot tudok mondani: próbáld ki a leírtakat!

Ez nem egoizmus, hanem szaktudás. Az egoista Te vagy, aki egy nyilvánvaló hülyeséghez mindenáron ragaszkodik.

Én tudtam rendes választ adni a kérdésre, Te nem. Innentől kezdve nincs miről beszélnünk.

2010. jan. 7. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!