Ez egy rendszerindító lemez lesz?
Ja, és ha neked a microsoft minőség, akkor tényleg én kérek elnézést. Sőt, gratulálok :D
Viszont ezek után maximálisan(!) óva intem a kérdezőt, hogy rád hallgasson. Isten lássa lelkem, nem akarok neki rosszat.
Most már csakazértis válaszolok.
Te magad beismerted, hogy nem próbáltad ki. Akkor miről beszélünk? Kb annyira vagy hiteles, mint ha egy apáca beszélne a szexről.
Hol mondtam azt, hogy a Microsoftot mennyire találom minőséginek? Mutasd meg, hol írtam azt!
Csak tudod, az XP a Microsoft terméke, egy világméretű cégé, szerinted ki más adhatna megbízható információt a saját termékéről?
A vita meg részemről lezárva, nem fogok akkora örömöt okozni, hogy üzengessek neked. Vitázni is csak értelmes emberekkel lehet. Egyelőre tisztában vagyok a tudásommal, nem véletlenül vagyok évek óta rendszergazda. Nem egyszer kellett már NT-s, Windows 2000-es meg XP-s bootfloppykat létrehoznom. De felesleges tépnem a számat, te úgysem fogod ezt felfogni.
Továbbra is egy dolgot tudok mondani: próbáld ki a leírtakat!
Ez nem egoizmus, hanem szaktudás. Az egoista Te vagy, aki egy nyilvánvaló hülyeséghez mindenáron ragaszkodik.
Én tudtam rendes választ adni a kérdésre, Te nem. Innentől kezdve nincs miről beszélnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!