Pascal program: dontsuk el egy tanulo jegyeinek alapjan, hogy van e jeles ostalyzata, vektor 10legyen random jegyekkel Hogyan?
Guitar God: A legnagyobb fiam rendszer informatikus. A programozás tantárgy egy szükséges rossz volt számukra, szinte mindig én írtam meg a programjait - már akkor menyasszonya volt a gyereknek, nem ért rá :) és nem is nagyon érdekelte -. A kész programokon keresztül azért ragadt rá valamennyi programozói tudás, elég volt a vizsgákon. Sokan írnak vissza privátban, hogy magyarázzam el egy-egy kód működését. Van visszatérő 'diákom' is aki már csak privátban tesz fel kérdéseket az itteni légkör miatt. A megoldott feladatok forráskódját kirakom a honlapomra.
Ja és mindent ingyen és bérmentve, szórakozásból, emberszeretetből. Én ilyen vagyok.
ilyeneket kell írni, kilencedik osztályban jóformán senki nem tudta megírni,szóval szerintem nem csak bennem van a baj. amúgy meg igaza van SinKol-nak, most már legalább megjegyeztem hogy kell...
Köszi még1x!
Jegyzed a szart. :D
Hát ha az osztálytársaid is olyan értelmi szinten vannak, hogy egy értelmes magyar mondatot sem tudnak leirni (lásd az eredeti kérdést), akkor nem csodálom, hogy nem tudták megirni.
Én a tanár helyében meg is buktatnék mindenkit.
#11, érdekes hozzáállás. Amikor te már nem leszel, akkor a pici fiú mit fog csinálni? Keres egy pótapát, aki majd kisegíti, ha valami nem megy? Jah h csajozott, az mindjárt más! Akkor az megbocsájtható! Rendszer informatikus az micsoda? Mit csinál?
Ha a visszatérő tanítványaid nem akarnak tanulni, csak a házi kell nekik, akkor is segítesz? Ez miért jó? Ezzel nekik okozol kárt.
Kérdező, ha senki nem érti, akkor lehet, hogy a tanárral van baj. Ezt esetleg lehetne jelezni a vezetőségnek.
Tengor: Ha most a plusz szóköz miatt szívod a vérem rendszerinformatikus azt megbocsájtom. A 'pici fiam' 28 éves, a harmadik gyereket várják, háza - nem lakása - és kocsija van. Nem szorul apucira.
'Ha a visszatérő tanítványaid nem akarnak tanulni, csak a házi kell nekik, akkor is segítesz? Ez miért jó?' Nekem mindegy, hogy hogyan végzik el a tanulmányaikat. Tudod erre van egy szép mondás: 'Időm is van, tejem is van miért ne szoptassak'. Ha már veszi a fáradtságot, hogy írjon, akkor valószínű, hogy érdekli is. Én alapból mindenkit pozitívan kezelek.
Világos, tehát ha már ide kidob egy kérdést, akkor az már elegendő, gondolkozást nem várjuk el...
Ez is egy nézet...
Tévedsz, amit te is csinálsz meg mostanában egyre inkább divat az azt eredményezi, hogy a fiatalok nagy része kezd teljesen életképtelen lenni és semmit nem képes és nem s hajlandó megcsinálni, ha valaki nem fogja a kezét.
Régebben, ha az ember nem tudott valamit elment a könyvtárba és utánaolvasott. Ma már a legtöbben egy google keresésre se képesek, hanem kib#sznak ide egy kérdést, valaki úgyis beirja a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!