Paci11 kérdése:
Hogyan tudok olyan programot írni, amiben meg kell nyomni egy billentyűt, hogy egy utasítást végrehajtson a program?
Figyelt kérdés
pl, az a feladat, hogy az 1-es gombra csináljon valamit (számoljon ki valamit), és a 2-esre meg mást. Elsősorban case-es megoldások kellenének, esetleg ciklusokkal...2014. máj. 22. 17:35
11/17 SimkoL válasza:
13/17 anonim válasza:
Ez is megoldás, csak ehhez más nem tud hozzányúlni. Az általam említett oldalon meg lehet osztani egymással a kódot.
15/17 anonim válasza:
Ha csak segíteni próbálok/tanácsot adok, az miért tűnik rosszindulatúnak a te szemszögedből?
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket ! :)
2014. máj. 22. 20:59
17/17 SimkoL válasza:
Nem tartalak rosszindulatúnak, csak úgy vagyok vele amit én egyszer leírtam az maradjon is úgy. Ha hibás én hibáztam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!