Elektronikai technikus okj s kepzesen milyen szintu programozas van?
Pl.: utánanézel a tematikának és követelményeknek?
Sajnos informatikában nem nagyon van olyan, hogy alapozó. Van X programnyelv és 100*X könyv. És persze + ezen felül a programozáshoz kapcsolódó, de nem programnyelv alapú könyvek. (pl.: algoritmus témák)
Fogj egy C++ vagy JAVA-val foglalkozó könyvet (Agyhullámot és a 24h szériát kerüld) és kezd el olvasni + a példa kódokat akár ki is probálhatod.
először is köszönöm válaszod!
csak az alap okj s követelményt tudom vagyis, hogy milyen tárgyakból kell vizsgázni de ettől még nem tudtam meg pontosan mit tanulnak és milyen szinten meg amúgy is eltérő azért iskolánként.
pl.: pic programozás c nyelven megy tudtommal szóval én is c nyelvű könyvekre gondoltam vagy a c++, c# miben tér el? a plc programozásról pedig kb fogalmam sincs hogyan müködik rákerestem már de elég sokféle programozási módot találtam
Szerintem iskolánként változik, nekem kellett Cplusplus-ban programokat írni, dolgok számolásához.
Pl fázisszögek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!