Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit tudnék keresni PHP...

Mennyit tudnék keresni PHP programozóként?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el tanulni a programozást, és érdekelne hogy majd mennyit lehet ezzel keresni. HTML, PHP, Phyton, Java, és C, vagy C++ megtanulása a cél. (egyenlőre) :)
2009. dec. 27. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:

hehh. webprogramozással keveset kivéve ha az ilyen facebook, google és hatalmas oldalaknál dolgoznál.

java és c viszont nagyon szép nyelvek ezekkel ha nagyon profi vagy havi 5-6-700 000 megvan. HA NORMÁLIS MUNKAHELYED VAN, és nem otthon barkácsolsz.

2009. dec. 27. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Hasonló programozási tudásom van nekem is, nézegettem már lehetőségeket, de az a baj, hogy minden normális cégnek nincs szüksége pályakezdőnek:(

Gondolkodom egy olyan honlap ötletén, amelynek nagy népszerűsége lenne, és az nagy ugródeszkaként szolgálhatna! Még csak gondolkodom....

2009. dec. 27. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó helyezkedéssel feleennyi munkával többszörösét, mint amit én informatikatanárként keresek. De ahhoz tényleg jól kell helyezkedni, sajnos manapság a webprogramozó piac telítetté vált. De még így is van egy rakás cég, akinek vagy még nincs weboldala, vagy van, de az olyan, amilyen. Itt kell talpraesettnek lenni, felkeresni ezen cégeket, ajánlatot tenni, és ha elfogadják, dől a lé. Egy statikus weboldalért is el lehet kérni 5-10 ezret. Egy profi oldalért százat minimum.
2009. dec. 27. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha rendesen megy a:

php, html, css, ajax, javascript, kis lamp, megy nagyjából a photoshop és hajlandó vagy megtanulni ha kell akkor akár egy hétvége alatt alapfokon pl jsp, asp stb-t, akkor vidéken havi 100 körül, a budapesti árakkal nem vagyok tisztában.

2009. dec. 27. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én itthon barkácsolok weboldalakat. A havi 150e megvan így, de azért keresni kell az ügyfeleket és nyomni a marketinget.
2009. dec. 28. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Pályakezdőként nettó 190-et kaptam. De szerintem a következő munkahelyemen nem fogok ennyit kapni, de 160-at mindenképpen kérni akarok (de lehet nem webprogramozó leszek).
2009. dec. 29. 10:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. dec. 31. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!