Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Visual Studio (Basic) 2010...

Visual Studio (Basic) 2010 Igen-Nem kilépés, tehát IF-es kilépést, hogyan lehet készíteni?

Figyelt kérdés

"me.close()"-t azt ismerem, vb 6-ban ott tudom if, unload, msgbox stb, de az újban, hogyan kell?

*ha szeretnél kódot másolni akkor ide illeszd be:

pastebin.com

Köszi a választ, a segítséget :-)

2014. máj. 7. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt több példa is van.

[link]

+

[link]

2014. máj. 7. 10:23
 2/4 A kérdező kommentje:
hát itt valami nem tiszta, nálam nem ismeri fel például ezt : "e.Cancel = False"
2014. máj. 7. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
VS-ben amikor előtted van a vizuális szerkesztés,ott kattintsd a formra,majd jobb oldalon válaszd a villám jelet(events) keresd meg a form closing(vagy close) eseményt - kattintsd rá duplán majd oda írd az e.Cancel-t mert ha nem hoztad létre az eseményt az e-t nem fogod megtalálni.
2014. máj. 8. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:

STFW!

Mellesleg pedig csinálj egyedi window keretet, és meg lesz oldva a probléma. Én olyat csináltam az enyémnek, mint a win8-asé. Egész jól néz ki, és a gombhoz köthető if.

2014. máj. 11. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!