Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire fontos, hogy a...

Mennyire fontos, hogy a főiskolás/egyetemista tanulmányai alatt többel foglalkozzon?

Figyelt kérdés

Tehát ha tanulják a C nyelvet, de fájlkezelésre nem marad idő...(és mondjuk más órán nincs C nyelv),akkor fogja magát és üljön le egyedül,otthon?

Ha adott tárgyból csak azt veszik,hogy (...), akkor bővítse az ismereteit?

2014. máj. 6. 19:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
asz'ondja "C megvan" ;D
2014. jún. 2. 14:28
 12/17 iostream ***** válasza:
Hát most, bevágta a K&R könyvet, mindent tud. Fejből írja a BNF-et.
2014. jún. 2. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Ftp minek??? :D Te nagyon elvagy tájolva, amiket leírtam azok babapiskóták ahhoz képest amit fősulin venni fogtok....

Prográmozási techonlógiák, Grafika, Mesterséges Intelligencia, Algoritmusok 1000-rel, Backtrack, mélységkeresés, bináris fa bejárás, Adatbázis kezelés SQL.. soroljam még?

Ja meg tetszik, vagy nem...a matekot beléd verik..dee rendesen.

2014. jún. 2. 14:40
 14/17 A kérdező kommentje:

C megvan: úgy rétem,hogy azt már tanultam és nem teljesen ismeretlen.

Babapiskóta. Hát,az nekem nem babapiskóta,amit nem tudok.:D

Hozzá se tudok kezdeni, így nem babapiskóta.

Fősulis anyag: ezek se babapiskóták,de ezekhez hozzá tudok kezdeni.

2014. jún. 2. 14:43
 15/17 anonim ***** válasza:
De úgy az életben nem fogsz tudni megtanulni programozni, ha nem csinálsz magadtól dolgokat. A könyvekből elsajátíthatod az alapot, a gondolkásmódot. Határozd el mondjuk, hogy csinálsz egy könyv nyilvántartást, aztán ha kész akkor megint kitalálsz vmit és így fogsz tapasztalatokat szerezni. Amíg a programozás nem a hobbid, sosem lesz belőled jó programozó, ne azért csináld mert menőnek látod, hanem azért mert szereted. érdekel.
2014. jún. 2. 14:53
 16/17 A kérdező kommentje:

Érdekel a programozás és nem azért,mert menő.

:)

2014. jún. 2. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Az egyetem nem arra készít fel, hogy minden technológiával és minden probléma megoldásával tisztában legyél. Ennek két oka van: az egyik, hogy ha így lenne, valsz életed végéig egyetemre járnál. A másik pedig, hogy folyamatosan jönnek ki új technológiák stb. 10-15 éve pl.: hol voltak még az okos telefonok? Ma meg már a programozás szektornak egy jelentős területe. Mégse járta újra az egyetemet minden programozó!

A jó programozó pont attól lesz jó programozó, hogy ha szembekerül egy olyan problémával, amivel korábban nem találkozott (pl.: nem tanították az egyetemen az FTP kezelést), akkor fogja magát, utána olvas, hogy hogyan kéne majd megvalósítja. A valós életben sem lesz ez másképp. A munkahelyemen ritkán kapok olyan feladatot, aminek ne kéne az elején legalább minimális szinten utánaolvasni, hogy ezt akkor most hogyan is lenne célszerű.

2014. jún. 3. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!