Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ma eszembe jutott egy nagyon...

Ma eszembe jutott egy nagyon jo jatekotlet. 2D-s, oldalnezetes platformajatek lenne. Milyen programmal, es hogyan irjam?

Figyelt kérdés

A grafika kisse melankolikus, a hatter szines, az elemek feketek lennenek.

De megis hogy kezdjek bele?

Kerlek mondjatok segito programokat, tippeket.

Meg kell hoza tanulnom a C++ -t?

Vagy eleg egy Game Maker?

Kicsit bonyolultabb platformajatek, nem csak a pajaval, hanem a szeltol, vagy mas nehezsegektol csokkeno pontokkal js meg kellene kuzdeni.

Minden hasznos tanacsot, segitokesz programot varok! Köszönöm!

2014. ápr. 14. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Pájával?

...

Pájával?!

2014. ápr. 14. 17:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Jo persze koss belem, nem vagyok nyelvtan zseni lol. De ha ezt mar elolvastad, es tudsz valaszolni, segits legyszi!
2014. ápr. 14. 17:46
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha jól értem kezdő vagy, szóval szerintem próbálkozz előbb a GM-el. Azzal hamarabb jutsz látványos eredményhez, mintha most nekiállnál nulláról C++-t tanulni.
2014. ápr. 14. 17:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, elegge kezdo vagyok... GM-mel eddig addig jutottam, hogy a kezdokepernyot (start, mentett mappok, kilepes) gombjait megcsinaltam... Nem nagy dolog, de magamtol jottem ra. Köszönöm, probalkozni fogok. Es meg annyit hogy ha pl kesz lenne, akkor at lehetne valami uton rakni androidra? Nem marketre, csak a sajat telomra....
2014. ápr. 14. 17:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Ahhoz Androidra kéne megírnod eleve.
2014. ápr. 14. 18:17
 6/16 iostream ***** válasza:
100%
Azt írja a májsztró, hogy a Game Maker csapassa az Androidot. [link]
2014. ápr. 14. 18:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

" próbálkozz előbb a GM-el. Azzal hamarabb jutsz látványos eredményhez, mintha most nekiállnál nulláról C++-t tanulni.

"

Hát, ha már jól ismeri a C++-t, akkor is hamarabb fog látványos eredményt elérni GM-el. (Kivéve persze ha valami magas szintű motort használ)

2014. ápr. 14. 20:28
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen a valaszokat, kielegitoek voltak!! :D

Ha (egyaltalan valamikoris) kesz lesz, es egyaltalan valakit erdekel, ide kuldok majd egy linket

2014. ápr. 14. 21:33
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem aggódunk túlzottan, hogy kész lesz.

Aki helyesen írni sem tud, az a büdös életben nem fog programozni.

2014. ápr. 14. 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:

"Aki helyesen írni sem tud, az a büdös életben nem fog programozni"

Bárcsak így lenne

2014. ápr. 14. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!