Mennyibe kerül egy Indie cím létrehozása?
Nézd, akkor még egy-két adat, hogy belefulladhassak a Volgába (#1 vagyok ☺).
Barátaimmal (3an vagyunk cakkumpakk) nekiállítunk csak úgy random gyakorolgatni unityben, meg 3d modellezni. Tapasztalat: mire egy szépen kinéző épületet megcsinálsz, és hozzá saját textúrát (nem ritkán én magam elmentem a városba és különböző házburkolási, festési technikákat fotóztam meg téglafalat, stb, hogy élethű legyen, így ezek az épületek (csináltunk vagy 10et) nagyon jól nézenk ki, de mindegyikben van vagy 10 óra munka, de az is mi9nhármunk által, szóval vagy 30. Unityba betenni, fény, skybox, stb.: 2 óra, hogy rendesen nézzen ki +utca is legyen, tárgyakkal. Megcsináltam a bicómat, 4 óra, de nincsen rajta, csak egy szín, mert vetített textúrát nagyon nehéz lenne rá csinálni (merthogy ugye nem full szögletes). Szóval irtós sok idő 3 embernek, persze mi nem vagyunk gyakorlottak, de ha nem szerencsétlenkedtünk volna annyit, akkor is lett volna 10 óra az egész. Van fél nagyon cool utcánk. De ezt 0 forintból. Viszont egy szakember éves fizetése tényleg szűkösen jön ki a kickstarrtel összegedből, amit nem is tudsz levenni, ha összegyűlt, ha lenne, hisz nem felelsz meg a követelményeknek (szerintem, persze tévedhetek). Szóval: szerintem add el az ötleted egy nagy cégnek, kis körvanalakban felvázolod nekik, megmondják, kell-e, ha kell, fizetnek egy rakás pénzt, ők meg profin megcsinálják, te még kérsz egy alacson haszonkulcsot (mondjuk 2%-ot), ha úgy viszik majd, mint a GTA5-öt, akkor ha legközelebb találkozunk, milliárdos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!