C++ beolvasás szóközzel?
Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémám lenne ,hogy C++-ban be kellene olvasnom egy txt-ből a szövegeket, pontosabban SMS-ket. A txt ben 30 sorom van szóval 30 üzenet de szóköz van közöttük és ott akadtam el ,hogy be kérjem őket egy tömbe de úgy ,hogy utána meg tudjam számolni hogy az adott sms hány karakter hosszú, több oldalon is megnéztem, már kipróbáltam de egyik se működött úgy ahogy én akartam volna??? ötlete bárkinek??? tudom egy páran megkérdezték már de azok a válaszok nem jók. Esetleg másik megoldás ha valakinek megvan a 2008 májusi emelt infó érettségi 4-es megoldása.
#1 Inkább: [link]
Kérdező: "tudom egy páran megkérdezték már de azok a válaszok nem jók."
De jók. Csak lusta és értetlen vagy. Hogy akarsz így bármiféle komolyabb problémát megoldani?
Azzal nincs gond, ha valaki kezdő. Azzal van gond, hogy képtelen vagy keresni (és aztán úgy állítod be, hogy mégis, mert tudod, hogy ez lenne az első kérdés, hogy miért nem találtad meg a többi teljesen jó választ). Ez a kérdés számtalanszor szerepelt már számtalan formában, számtalan jó válasszal.
Amúgy meg ha karakterenként be tudsz olvasni, akkor minden rendben van, implementálhatod magadnak a sorbeolvasást: addig olvasol egy bufferbe, amíg újsort nem érsz, vagy ha csak a hossza kell, akkor elég számolni a karaktereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!