Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nem akarom a c# nyelvet...

Nem akarom a c# nyelvet tovább c++ akarom de nem találok hozzá jó játék motort az opengl meg magas nekem mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Megszerettem nagyon a c++ nyelvet de nem látom értelmét, hogy továbbra is foglalkozzak vele úgy érzem muszáj lesz váltanom c# ra de nem akarok de ha nem teszem meg nem fogok tudni elérni semmit mert nincs túl nagy érzékem a matekhoz most mitévő legyek?

Unity3d vel szoktam bűvészkedni és ez jól megy erős matekra sincs szükségem hozzá.De nem lehet c++ ban scriptelni csak c# meg egyéb nyelven.Ezért volna muszáj váltanom mert egy játékmotor sem tudja nyújtani azt a tökéletes 2d natív támogatást amit az unity nyújt.

Főleg a fizikára.Az 5 verzió az nvidia legújabb fizika motorját kapja meg és még egy csomó nagy durranás is jön mellé.

Ja igen shaderkódok is írhatóak benne.

Utálom a microsofros dolgokat.

Azt érzékelem,hogy a kihasználások és a manipulációt a legfelsőbb fokon űzik.

Nem akarok 2 nyelvet erőltetni mert keverném őket.

Jó motor nélkül pl opengl el én nem tudnák alkotni nincs olyan matekom hozzá.De így unitivel veszem szépen az akadájokat.

Egyébkent már egy ideje használom a c# nyelvet.

Tudtok olyan megoldást ami tud olyat nyúktani amit az unity és használható a c++?

Egyébként jó volna opengl ni de nyamvadt vagyok hozzá. :-)

Tanácsokat pls el vagyok keseredve.

2014. ápr. 3. 15:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocs az elgépelésekér hülye mobilomról írok és vannak hibák amiket nem vettem észre bocsi.
2014. ápr. 3. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:

"Mi tévő legyek..." --> Menj el péknek! :-)

Komolyabban hozzászólva, a programozáshoz kitartás kell, ha az megvan, azt tanulsz meg, amit akarsz... ...ha az nincs, akkor válassz más életcélt! :-)

Mellesleg az OpenGL már egy igazán könnyített grafikus függvénykönyvtár, nos igaz 3D grafikára...

...mivel Neked a 2D-re lenne szükséged, így eléggé hasznos az SDL, nézz utánna!

Ha utálod az M$ dolgokat (mellesleg nem rosszak azok, csak sok az irigy ember :-))... ...akkor használj Linux-ot, az SDL azon is megy!

Továbbá a C# erőssen M$ termék... :-)...tudod .NET, meg hasonlók... :-) --> [link]

2014. ápr. 4. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:

> Nem akarok 2 nyelvet erőltetni mert keverném őket.

Akkor sokat kell még tanulnod...

2014. ápr. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!