Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol találni olyan cégeket/magá...

Hol találni olyan cégeket/magánembereket, akik elvállalnának, egy közepesen nehéz (bár ez relatív) program megírását, sőt még nagyjából küldenek árajánlatot is?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 16:11
 1/3 anonim válasza:

Ez így nagyon általános kérdés.

Pontosítani kellene, milyen program kell, mire.

Egyébként az interneten szinte bármire találsz szakembert vagy cégeket, ha tudod már, hogy mit is akarsz pontosabban.

2014. márc. 20. 17:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Én 1 bizonyos pozicionált listázó programot szeretnék íratni,ami egy bizonyosan beállított programba viszi be nekem az adatokat,bizonyosan megadott helyekre,és bizonyos felbukkanó ablakokban felismerje a szöveg(egyezzen az általam megadott szöveggel) és ha felismerte a szöveget akkor azt a bizonyos adatot másik mezőrészletbe írja!
2014. márc. 20. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Prog.hu állás rovatban érdemes érdeklődni.

Egyébként szakember is ránézhetne előtte, hátha van egyszerűbb módja a dolognak a képfelismerésnél. (Memória-változásokra szerintem könnyebb lenne pl. programot írni.)

2014. márc. 20. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!