Írj programot, amely szögmértéket vált át fokról radiánra. HELP :D valaki megtudja csinálni :S?
Figyelt kérdés
Nem megy nagyon a programozás valaki tudna segíteni? Nem fontos az egész feladatot leírni az is jó ha elmagyarázza vki hogy kell megcsinálni XD2014. márc. 13. 16:09
11/19 anonim válasza:
ohh az nagy hiba, akkor az ezeöccázforintos hogy kerül majd ide? :D
12/19 A kérdező kommentje:
Galambposta XDD
2014. márc. 13. 16:48
13/19 anonim válasza:
tényleg hát erre nem gondoltam, csak az a baj mivan ha lelövik a gamambot útközben? :D
14/19 A kérdező kommentje:
Akkor egy galamb visz majd 5 forintot és küldök 1100 galambot :D Mind az 1100 at úgyse lövik le XD
2014. márc. 13. 16:51
15/19 anonim válasza:
nem diszkalkuliás vagy hanem retardált :D:D:D:D
16/19 A kérdező kommentje:
Na de vki tud segíteni ? :D XD
2014. márc. 13. 16:54
17/19 anonim válasza:
Na 2 perc alatt jegyzettömbbe összecsaptam, de a galambjaimról nem mondtam le.
program asdf;
uses crt;
var fok:integer; e:float;
begin
readln(fok);
e=(3,14/180)*fok;
writeln('A ',fok, 'fok ',e,' radián.');
readln;
end;
18/19 anonim válasza:
de így neked már csak kettes hármas között kaphatsz rá mert az ötöst átlagoljuk kétfelé :D:D:D
19/19 tabaki válasza:
Hurrá, garantálva van az érettségi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!